Giancarlo Esposito, "Gideon" Rolüne Çalışırken Darth Vader'dan İlham Almış

26.03.2020 23:15 Özgür Eroğlu

 
Disney'in Disney+ için yayınladığı The Mandalorian dizisi, hem serinin hayranları tarafından sevilmiş hem de son zamanlardaki en iyi Star Wars yapımlarından olduğu için hayranların Star Wars özlemini gidermişti.
 
Serinin son bölümlerinde görülen Moff Gideon karakteri de hem sezonun son kısmını güzelleştirmişti hem de ikinci sezon için bizleri heyecanlandırmıştı. Haberin buradan sonraki kısmı ilk sezon için spoiler içeriyor. 
 
Moff Gideon karakterini canlandıran Giancarlo Esposito, karakter üzerinde çalışırken Darth Vader'dan ilham aldığını söyledi. Giancarlo Esposito, başlangıçta yapım hakkında bilgi eksiği olduğu için rolü kabul etmekte çekinmiş. 
 
Moff Gideon, her ne kadar dizi için önemli bir rolü varmış gibi dursa da şu an için çok fazla etkisini göremedik. Sadece son sahnede elinde Darksaber'ı gördük ve bu konu da ikinci sezon için beni oldukça heyecanlandıran bir nokta.
 
Dizinin ikinci sezonu bu yılın sonlarında yine Disney+ üzerinden yayınlanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler