Giant Sparrow'un Yeni Projesi "Edith Finch"

21.03.2013 09:10 Alkan Adakaner


    Playstation 3'e özel olarak piyasaya çıkan The Unfinished Swan ile beğeni toplayan geliştirici Giant Sparrow'un sıradaki projesi ortaya çıktı. Firmanın yeni oyununun adının "Edith Finch" olduğu açıklandı.
 
    The Unfinished Swan'u geliştirmenin 3 yıllarını aldığını belirten yetkililer, Edith Finch projesinin henüz başında olduklarını belirtiyorlar. Bu oyunun The Unfinished Swan'dan çok uzak olmadığını, buna rağmen bir devam oyunu beklemememiz gerektiği de belirtiliyor.
 
     Muhtemelen Giant Sparrow'un yeni oyununu Playstation 4 ekranlarında göreceğiz, ama şu an için bu konuda herhangi bir açıklama yapılmadı. Edith Finch'e ait ipucu bağlamındaki tek görseli aşağıda bulabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Unfinished Swan Platformlar: PS3 PS4 VITA Geliştirici: Giant Sparrow Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 24 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 2 Dk önce inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 3 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 5 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 5 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler