GigaBash, 2022'nin Başlarında Piyasaya Sürülecek

15.07.2021 12:34 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Passion Republic Games, çok oyunculu dövüş oyunu GigaBash'in 2022'nin başlarında  PlayStation 4 ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. 23-26 Temmuz tarihleri ??arasında kapalı bir alfa testi yapılacak. Daha fazla ayrıntı Passion Republic Games'in Twitter, Facebook ve Discord gibi sosyal medya kanalları aracılığıyla duyurulacak.
 
Oyun hakkında
 
Titanlar olarak bilinen ilkel canavarlar, dünyanın derinliklerinde uyuklayarak yüzyıllar geçirdikten sonra uyandı. Şimdi dünyaya tamamen hükmetmek için insanlıkla ve birbirleriyle savaşmaları gerekiyor.

GigaBash, Power Stone, Super Smash Bros. Ultimate ve War of the Monsters gibi oyunların kaosunu ve yaratıcılığını, klasik kaiju filmlerinin dudak uçuklatan ölçeğiyle birleştiriyor.

Öfkelenen bir Titan veya Titan avlayan bir mecha olarak oyna; gökyüzünden yıldırım çağır, bir radyo kulesini değnek olarak kullan veya tüm bölgeyi (ve düşmanlarını) yuvarlayarak dev bir kartopuna dönüştür. Ortalığı yeteri kadar kasıp kavurursan en üstün formun olan korkutucu ve muazzam S-Class'e dönüşeceksin.
 
Oyunun Steam sayfasına ulaşmak için buraya tıklayın. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler