GigaBash, 4 Ağustos'ta Switch konsoluna geliyor

22.04.2023 12:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Passion Republic Games, çok oyunculu arena tabanlı dövüş oyunu GigaBash'in 4 Ağustos'ta Nintendo eShop üzerinden 24.99 dolara Switch için çıkış yapacağını duyurdu. İndirilebilir içerik “Godzilla 4 Kaiju” da aynı tarihte Switch sürümünde yer alacak.
 
GigaBash ilk olarak 5 Ağustos 2022'de PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için piyasaya sürüldü. 
 
Arena tabanlı dövüş aksiyon oyunu
 
 
 
GigaBash, arena dövüşçülerinin yer aldığı ve kaosun hakim olduğu bir dünyayı bizlere aktarıyor. Saldırgan bir Titan veya Titan avcısı bir mecha olarak oynayabileceğimiz oyun içerisinde göklerden şimşek çıkarabilecek, bir radyo kulesini sopa niyetine kullanabilecek veya bütün bir bölgeyi (ve düşmanlarınızı) büyük bir kartopu haline getirebileceğiz. Yeterince ortalığı kasıp kavurduktan sonra ise evrim geçirerek devasa bir güce ulaşabileceğiz.
 
Sürekli olarak düşmanları alt edebileceğimiz oyun içerisinde ustalaşmaya çalışacak ve çeşitli becerileri geliştirebileceğiz. Her oyuncu bu oyundan farklı bir deneyim elde edebilecek ve her oyuncunun kendine ait bir oyun tarzı olacak.
 
GigaBash - Switch çıkış duyurusu 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GigaBash Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Passion Republic Games Dağıtıcısı: Passion Republic Games Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: Call of Duty Black Ops 6, Cyberpunk 2077 Geliştirmesi ve Dahası (Video) 1 Dk önce Kart Temalı Strateji Oyunu Call of Myth Yakında Geliyor 19 Dk önce The Exit 8'in Devamı Platform 8 Çıktı: Uzak Doğu Temalı Korku 01 Haziran Oynaması Ücretsiz Aksiyon Rol Yapma Oyunu Ballad of Antara Duyuruldu 01 Haziran Little Nightmares 3 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 01 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler