GoW: Ascension'ın PSN Sürümü Geliyor

12.10.2013 22:46 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz Mart ayında çıkışını yapan God of War: Ascension için DLC planları sona erdi. Ana geliştirici ekibi yeni projeye geçiş yaparken, oyunla ilgili son değişiklikler için de bir liste yapıldı.
 
    Yapılan açıklamalara göre God of War: Ascension için büyük çaplı bir denge güncellemesi hazırlanıyor. Bahsi geçen denge güncellemesi, bu ayın sonunda oyunculara sunulacak. Bu güncellemenin sonrasında ise Ascension'a olan multiplayer desteği tam olarak kesilmeyecek. Yapımcılar bundan sonra da oyuna yama çıkarmaya devam edecekler. Ek olarak, oyunda 18 Ekim ile 21 Ekim tarihleri arasında Double XP Weekend etkinliği yapılacak.
 
    Bunların haricinde belirtilenlere göre God of War: Ascension, bu ay içerisinde PSN sürümüne kavuşacak. Oyunun dijital sürümü 15 Ekim'de Amerika'da, sonrasında ise diğer bölgelerde çıkacak. Oyunun dijital sürümünün çıkışından sonra bütün DLC'lere PSN üzerinden yeni bir ödeme seçeneği sunulacak. Tahmin ediyoruz bu seçenek toplu paket gibi bir şey olacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Ascension Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Santa Monica Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 13 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler