GoW Collection, Avrupa'ya da Gelecek

Daha yüksek çöünürlük ile oyunseverlerin karşısına geçen Kratos, asıl şovunu God of War 3 ile gerçekleştirecek.
26.11.2009 01:06 Ersin Kılıç

Geçtiğimiz günlerde Amerika'da piyasaya çıkan ve serinin fanatiklerini fazlasıyla memnun eden God of War : Collection'a Avrupa yolu gözüktü.
 
Resmi Playstation Dergisi'nin podcast'ında ortaya çıkan bu detaya göre oyun Avrupa'da da piyasaya çıkacak. Haberin üzücü kısmı ise bu çıkışın 2009 yılında gerçekleşmeyeceği. 
 
Oyunun Avrupa çıkışının ne zaman olacağı ise şu an için belli değil. 2010 yılı içerisinde çıkması bekleniyor fakat bu çıkışın yılın ilk döneminde gerçekleşmeyeceği de gelen haberler arasında.
 
Bir diğer önemli haber ise tıpkı God of War Collection'da olduğu gibi PS2'nin efsanevi oyunlarından ICO ve Shadow of Colossus'unda benzer bir paket ile PS3 için gelebileceği söyleniyor.
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Collection Platformlar: PS3 VITA Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler