Goat Simulator 3 için Oynanış Fragmanı Yayınlandı

24.08.2022 15:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Coffee Stain Publishing ve geliştirici Coffee Stain North, Goat Simulator 3 için yeni bir oyun fragmanı yayınladı.
 
Oyunun açıklaması şu şekilde
 
Sürünü topla ve yepyeni, tamamen gerçekçi bir serbest dünya çiftlik deneyimi içeren Goat Simulator 3'e girerek aslında hiç kimsenin favorisi olmayan kadın başrol olarak oyna.

Evet, yine yapıyoruz. "Mee" göndere çekildi ve Pilgor'a başka keçiler katıldı. En fazla üç arkadaşını yerel veya çevrimiçi işbirliği moduna davet edip bir ekip olarak yıkım yaratabilir veya mini oyunlarda yarışıp arkadaşlığınızı sonlandırabilirsin.

Bir kez daha kargaşa çıkarmaya hazır ol. Goat Simulator'dan beri gelen en keyifli vakit kaybında yepyeni bir açık dünyayı; yalayarak, toslayarak ve parçalayarak aş! Eğitici bölüm haricinde sana oyunu nasıl oynaman gerektiğini söylemiyoruz, yalnızca rüyalarındaki keçi olabilmene imkân tanıyoruz. 
 
Goat Simulator 3, 17 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Goat Simulator Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Coffee Stain Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 3 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 3 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 4 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 4 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler