God of War 3 Ekibinden 2 Kişi Respawn'a Katıldı

Call of Duty 4: Modern Warfare oyun dünyasına yön vermeyi başarmıştı
16.02.2011 20:33 Alkan Adakaner


     Call of Duty: Modern Warfare ile birlikte FPS oyunları yepyeni bir döneme girmişti. Activision da bu oyundan milyonlarca  satmaya başlayarak diğer firmaların da "modern zaman fps"lerine yönelmesini sağlamıştı.
 
     Activision bu ünlü serinin yaratıcıları olan Infinity Ward'un başındaki isimler Vince Zampella ve Jason West ile anlaşmazlığa düşünce mahkemeye kadar uzanan bir süre yaşandı. Daha sonra bu ikili ElectronicArts bünyesine geçti ve Respawn Entertainment'i kurdular. Call of Duty'nin yaratıcısı olan ekipte yer alan bazı kişiler de Infinity Ward'tan ayrılıp Respawn'a katılmışlardı. Şimdi iki kişi daha Respawn bünyesine katıldı.

     Respawn Entertainment'e katılan kişiler ise Sony'nin Santo Monica stüdyosundan tasarımcı Justin Hendry (kendisi God of War 3'te bölüm tasarımı, inşası ve uygulamasında görev aldı) ve çevre tasarımcısı Robert Taube oldu.
 
     Dünyanın en iyi aksiyon oyunlarından birisinin tasarımında yer alan bu iki ismin büyük ihtimalle yeni bir FPS ile karşımıza çıkacak olan Respawn Entertainment'e katılması ise oldukça ilginç. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call Of Duty: Modern Warfare 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler