God of War 3'ün Yönetmeni Santa Monica'dan Ayrıldı

19.03.2014 02:25 Samet Konuksal


    Şu sıralar Sony'nin birinci parti oyun stüdyolarından önemli ayrılık haberleri duyuyoruz. Uncharted serisinin önemli ismi Amy Hennig ve inFamous: Second Son'ın baş tasarımcısı Jaime Griesemer'ın ardından, kötü bir haber de Santa Monica için geldi.
 
    Gelen haberlere göre 2003'te Sony Santa Monica bünyesine katılan Stig Asmussen, firmadan ayrıldı. God of War 3 ekibinin yönetmenliğini yapan Asmussen, bir süredir yeni bir IP çerçevesinde proje hazırlığı yapıyordu. Fakat Sony, Asmussen'in bahsi geçen projesini geçtiğimiz haftalarda iptal etmiş, ekibin de büyük bir kısmını işten çıkarmıştı. Olaydan haftalar sonra ise Stig Asmussen'in ayrılık haberi gelmiş oldu.
 
    Bilmediğimiz bazı şeylerin yaşandığı kesin. Önümüzdeki dönemde, ayrılan isimlerden yeni bir stüdyo girişimi falan çıkabilir mi karşımıza, ne dersiniz? 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler