God of War Antik Mısır'da Geçebilirdi

20.08.2018 09:29 Gazali Çetinkaya

Köln'de düzenlenen geliştirici konferansı Devcom'da konuşan Cory Barlog God of War'un geliştirme sürecinin ilk günlerinden bazı bilgiler paylaştı.
 
 
 
Cory Barlog tarafından belirtilene göre, İskandinav mitolojisi God of War için tek seçenek değilmiş bunun dışında Mısır, İnka ve Hindu mitolojileri de düşünülmüş. Ekip içinde yapılan seçimden sonra İskandinav ve Mısır mitolojileri eşit oy almış ancak Cory Barlog'un son oyuyla oyunun İskandinav mitolojisinde geçeceği kesinlemiş.
 
Yine de Mısır mitolojisi ciddi bir şekilde düşünülmüş hatta konsept tasarımlar bile yaratılmış. 
 
 
 
 
 
Santa Monica Studio online topluluk stratejisti Aaron Kaufman bu yılın başlarında yaptığı bir açıklamada bir sonraki God of War oyununun da İskandinav mitolojisinde geçeceğini işaret etmişti.

"Sadece God of War olarak adlandırmamızın birkaç sebebi var. Birincisi, bunun yeni bir dönem olduğunu gösteriyor. Yunan dönemi birinci bölümdü ve Nors dönemi ikinci bölüm olacak. Yönetmen Cory Barlog stüdyoya bu ilk ve tek Kratos / Atreus macerası olacak fikri ile geri dönmedi."  
 
God of War PlayStation 4 üzerinde ulaşılabilir durumda. Oyunun New Game+ güncellemesi bugün yayınlanacak. Detaylarına buradan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Platformlar: PS4 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 50 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler