God of War Ascension'da Kadına Şiddet Olmayacak

Medusa kadından sayılır mı bilemiyoruz!
20.07.2012 12:44 Talha Aynacı

 
   Sony Santa Monica'dan tasarım menajeri David Hewitt, bir röportajda God of War: Ascension'un kadınlara şiddet içeren öğelerden uzak olacağını belirtti. E3 videosunda son derece vurucu sahnelerle dikkat çeken Kratos'un yeni macerası hakkında konulan Hewitt, oyunun şiddet anlayışını açıkladı:
 
"Bazı şeyleri oyundan geri çektik; kadınlara şiddet içeriğinin sorun teşkil edeceği kısımları. Ekibimiz bu konuda daha hassas ve dikkatli davranacak. Oyun içeriğinde yer alan bazı şeylerin, bizi hiç de olmak istemeyeceğimiz durumlar içine çekme yetisi var."
 
   Röportaj esnasında Kratos'un ortaya saçtığı şiddetten keyif almadığını, intikam peşinde birisi olarak tek bir amacın peşinde olduğu ve bu amaç uğrunda  karşısına çıkan düşmanları ortadak ikiye ayıracağını dile getirdi:
 
"Bunda keyif alınacak hiç bir an yok. Bunda Kratos'un keyif aldığı hiç bir şey yok."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Ascension Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Santa Monica Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 13 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 1 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 2 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 2 Saat önce Ertelenen The Rogue Prince of Persia'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler