God of War: Ascension'dan Yeni Oynanış Videosu!

23.10.2012 10:48 Talha Aynacı


   Geçtiğimiz ay God of War: Ascension için Beta duyurusunu gerçekleştiren yapımcılar, şimdi yeni bir tanıtım videosuyla birlikte bu Betaya nasıl dahil olabileceğinizi netleştiriyor.
 
   God of War: Ascension Multiplayer Beta, bu kış PS Plus üyelerine geliyor. Yayınlanan tanıtım videosunda Zeus'un gücünü multiplayer modunda nasıl hissedeceğimiz gösterilmiş.
 
   Şayet PS Plus üyesi değilseniz ve Betaya dahil olmak istiyorsanız (hem de bir hafta öncesinden), bunun için http://godofwar.playstation.com/ sitesinden The Rise of the Warrior etkinliğine katılmanız gerekli. Grafik romanı The Rise of the Warrior isimli sosyal etkinlikte, hikayede karşınıza çıkan görevleri yerine getirmeniz şart. Size Spartan veya Truvalı olma imkanı tanıyan grafik romanının karşınıza çıkaracağı sosyal etkinlikleri tamamlayabilirseniz, Betaya bir hafta öncesinden dahil olabileceksiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Ascension Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Santa Monica Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 13 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler