God of War Ascension'dan İlk Ekran Görüntüleri!

30.04.2012 16:41 Talha Aynacı


   God of War Ascention'a ait ilk ekran görüntüleri yayınlandı! Multiplayer moduna ait olan bu ilk görüntülerde karakterler zincirlenmiş dev bir Cyclops'un gölgesinde (Ploythemus) 8 karakterin verdiği mücadelete şahitlik ediyoruz. Eğer dikkat ederseniz karakterlerin sadece birbirini alt etmeye uğraşmadığını, aynı zamanda Cyclops'un zincirlerini çözmeye çalıştığını fark edebilirsiniz.
 
   Bu görseller beraberinde oyunun hem hikaye modu hem de multiplayer modu hakkında detaylara kavuştuk. Multiplayer modu 8 oyuncuya kadar destek verecek ve Kratos'u içermeyecek. Bilgilere bakılırsa 2 ayrı gruba ayrılacak olan takımlar önce birbirini alt edecek ve daha sonra Polythemus'un hakkından gelmeye çalışacaklar. Ayrıca karakterlerimiz kişiselleştirebilir olacak. Hikaye modu ise daha önceki oyunlara göre kısa.
 
   Gördüğünüz ekran görüntülerinin yer aldığı oyun modu Domination moduyla hayli benzerlik gösteriyor. Bunun dışında farklı oyun modlarının da yer alacağı, ancak şu an için bu modlara isim verilmediği belirtiliyor. Multiplayer modlarında kadın savaşçıların olmayacağı da gelen haberler arasında. 4 vs 4 olarak 2 gruba ayrılacak olan takımlar önce birbirlerini alt edecek ve daha sonra Polythemus'un nefesini kesmek için sırt sırta verecekler. Şayet takım Polythemus'u yenemezse bölüm baştan başlayacak.
 
   Gelelim hikaye moduna. Yapımcılar üstüne basa basa Kratos'un sıradışı bir kimlikle karşımızda olacağını dile getiriyor. Kratos'u daha çok dellenip bağırarak sağa sola saldıran bir karakter olarak tanıyoruz ancak bu oyunda efsanevi karakterin yüzü gülümseyebilir bile! Kim bilir?

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Ascension Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Santa Monica Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 13 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam’e 839 Milyon Dolarlık Dava: Rekabeti İhlal Ediyor! 3 Saat önce PlayStation 5 Konsollarına Discord Sesli Sohbet Özelliği Geliyor 4 Saat önce PlayStation Plus'a Haziran Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 6 Saat önce Jurassic Park: Survival'dan İlk Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 7 Saat önce Lego Horizon Adventures Işın İzleme Desteğine Sahip Olacak 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler