God of War: Ascension'ın Bütçesi Açıklandı

22.04.2013 08:16 Alkan Adakaner


    Bir süre önce Heavy Rain'in 16.7 Avro'luk dolarlık bir maliyetinin olduğu açıklanmıştı. 2 milyon adet satan bu oyun sonuç olarak Sony'e 100 milyon Avro kazandırmıştı. Şimdi de bir başka Sony oyunu olan God of War: Ascension'ın maliyeti açıklandı.
 
     Bir Alman otoriteye konuşan God of War: Ascension'ın baş yapımcısı Whitney Wade'ın açıklamalarına göre oyun 50 milyon dolar civarında bir maliyete sahip. Kuşkusuz piyasada daha pahalıya geliştirilen çok sayıda oyun var, ama Ascension'ın maliyeti de dikkate değer düzeyde.

    Serinin hayranlarının büyük bir bölümü tarafından bazı konularda eleştirilen God of War: Ascension'ın satış rakamları da beklenilen düzeyde değil. Yine de Sony bu oyundan rahatça kazanç sağlayacaktır diye düşünüyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Ascension Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Santa Monica Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 13 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler