God of War: Ascension'ın Canlı Sunumu Başladı

30.04.2012 18:32 Ersin Kılıç


     Duyurusundan sonra multiplayer haberi ve ilkoynanış videoları ile sürpriz üstüne sürpriz yaşatan God of War: Ascension'ın canlı sunumu başladı.
 
     Bu canlı sunumda oynanış görüntülerine yer verildiği gibi oyunun yapım ekibi şefi, oyun hakkındaki ilk bilgileri de paylaşıyor. Videoda karakter özelleştirme seçeneklerinden multiplayer özelliklerine kadar farklı noktalara değinilmiş.
 
     Videoda ayrıca daha önce belirtildiği gibi oyuncular tarafından Twitter'dan sorulan soruların da cevabı veriliyor. Aşağıdaki oynatıcıdan bu canlı yayını takip edebilirsiniz. (Canlı yayının ne kadar süreceği belli değil)

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Ascension Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Santa Monica Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 13 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 21 Dk önce Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 32 Dk önce Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 1 Saat önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 6 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler