God of War Ascension'un Çıkış Videosu Yayında!

26.02.2013 17:32 Samet Konuksal

Güncelleme: Videonun adı ilk başta "Single Player Trailer" olarak yayınlansa da, sonradan çıkış videosu olarak değiştirilmiş.

    Yarın itibariyle senaryo üzerine kurulu demosuyla kendisini bekleyenlere tadımlık bir sunum yapacak olan God of War Ascension'dan oyuncuları demoya hazırlayacak bir video yayınlandı.
 
    Oyunun yayınlanan videosunda sevdiklerini kaybetmiş ve artık daha fazla kaybedecek şeyi kalmayan Kratos'un durumu anlatılıyor. Senaryo modundan alınmış bazı sahnelerin gösterildiği bu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Yayınlanan videonun Türkçe altyazılı halinin çok yakında BSC'de sunulacağını hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Ascension Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Santa Monica Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 13 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Alien: Rogue Incursion'a ilk Bakış Atıldı: Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı 25 Dk önce Yeni ASTRO BOT Oyunu Duyuruldu 48 Dk önce Intel Extreme Masters Dallas 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 11 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi Başladı! 31 Mayıs Silent Hill 2 Remake Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 31 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler