God of War Filmi Başlangıcı Anlatacak

03.09.2012 00:33 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz günlerde yeni senaristine kavuşan God of War filmi, artık daha ciddi bir hal almaya başladı. Daha önce Testere'den hatırladığımız Patrick Melton ile Marcus Dunstan ikilisi, filmin senaryosu adına konuştu.
 
    IGN'e bir röportaj veren ikili, filmin senaryosunun başlangıcı anlatacağına dair bir açıklama yaptı. Filmi Batman Begins'e benzeten Dunstan, "Şimdiye kadar çıkan bazı meşhur filmler, God of War'ın hikayesinden parçaları kullandı. Bu yüzden God of War'ın bilindik teması biraz eskidi. Biz de başka şeyleri ele almaya karar verdik." sözlerini söyledi.
 
    Konuşmasının devamında Dunstan, "God of War'ı bu kez, Christopher Nolan'ın Batman Begins'i ele aldığı gibi kullanacağız. Yani böylelikle Kratos'un güçlerine ulaşamadığı, sıradan bir Spartalı savaşçı olduğu döneme gideceğiz, henüz karısı ve çocuklarının ölmediği döneme." sözleriyle birlikte filmin sahip olacağı senaryoyu daha da ayrıntıya döktü.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Ascension Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Santa Monica Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 13 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BLAST Premier: Spring Final 2024'te Grup Aşaması Tamamlandı! 1 Saat önce Steam’e 839 Milyon Dolarlık Dava: Rekabeti İhlal Ediyor! 13 Haziran PlayStation 5 Konsollarına Discord Sesli Sohbet Özelliği Geliyor 13 Haziran PlayStation Plus'a Haziran Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 13 Haziran Jurassic Park: Survival'dan İlk Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 13 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler