God of War Game&Watch'da Olsaydı?

12.05.2010 10:22 Alkan Adakaner

 
 
     Yakın dönemde oyun dünyası ile tanışan bir çok seri bundan 10-20 hatta 30 yıl önce piyasaya çıksaydı nasıl olurdu? Bunu merak eden ve bu konuda çalışmaları bulunan bir çok oyuncuyla karşılaşıyoruz. 
 
     Peki günümüzün en popüler oyunlarından God of War'u Nintendo'nun klasik oyun sistemi Game& Watch'ta görme şansına sahip olsaydık nasıl olurdu?  Yukarıdaki görüntü aslında herşeyi özetliyor.
 
     Yeri gelmişken Game&Watch'un Nintendo tarafından 1980-1985 yılları arasında piyasaya sürülen bir video oyun sistemi olduğunu ve her sistemin içinde sadece tek bir oyun bulunduğunu hatırlatalım.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Collection Platformlar: PS3 VITA Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler