God of War New Game+ Güncellemesi 20 Ağustos'ta Yayınlanacak

08.08.2018 19:14 Gazali Çetinkaya

 
SIE Santa Monica Studio, God of War'un New Game+ güncellemesinin 20 Ağustos'ta yayınlanacağını duyurdu.

New Game+ modu güncellemesi ayrıca oyuna yeni bir ekipman, daha zorlu düşmanlar ve sinematikleri geçebilme seçeneği getirecek. New Game+ moduna erişebilmek için oyunu herhangi bir zorluk seviyesinde en az bir defa bitirmiş olmanız gerekecek.
 
God of War New Game+ modu hakkında:
 

- Kratos ve Atreus'un yolculuğunu önceki zırhlarınız, büyüleriniz, tılsımlarınız, kaynaklarınız ve yetenekleriniz ile seçtiğiniz zorlukta yeniden yaşayın.
 
- Yeteneklerinizi daha yüksek seviyeli düşmanlara karşı test edin; bazıları birkaç yeni numaraya bile sahip olabilirler.
 
- New Game+ moduna özel olarak, craft ve geliştirme yapmak için yepyeni bir nadir ekipman seviyesi! En iyi demirci ustalarında ekipmanınızı geliştirmek için yeni bir kaynak olan "Skap Slag"ı toplayın.
 
- Son derece güçlü yeni zırh setleri ve büyüleri ile yeni özelleştirme seçeneklerini keşfederek oyunu tamamen yeni bir şekilde oynayın.
 
- Son olarak, oyunu bir kez tamamladığınızda ve bir kez daha oynamak istediğinizde hem New Game+ modunda hem de normal oyun modunda sinematikleri geçebileceksiniz.

 
God of War PlayStation 4 üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Platformlar: PS4 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler