God of War Origins Duyuruldu

İki oyun tek bir pakette sunulacak.
07.06.2011 12:24 Ersin Kılıç


      Geçtiğimiz saatlerde sona eren Sony konferansında özellikle PS Vita için bir çok önemli duyuru yapıldı. Tabi sunumda PS3 kanadı da boş durmadı ve başta Uncharted 3 olmak üzere birçok oyunun yeni videoları ile karşılaştık. Yeni oyun duyurularının yıldızlarından birisi de Kratos oldu.
 
     God of War 4 dedikodularına rağmen Sony sürpriz bir şekilde daha önce PSP'ye çıkmış olan God of War oyunlarını aynı diskte PS3 için duyurdu. Duyurusu yapılan bu oyun ile Sony'nin en büyük kozlarından biri olan Kratos, Playstation 3 için bir kez daha sahneye çıkıyor.

      Dual Shock 3 ve 3D desteğine sahip olan God of War Origins'te, Kratos'un PSP için çıkmış olan maceraları Chain of Olympus ve Ghost of Sparta'yı oynayacağız. Playstation 3 için geliştirilmiş grafikleri ile HD olarak karşımıza çıkacak olan oyunda Trophy desteğide bulunuyor. Oyunun duyuru videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Origins Platformlar: PS3 Geliştirici: Ready at Dawn Dağıtıcısı: Brighter Minds Tür: Action Çıkış Tarihi: 13 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler