God of War, PC'ye Çıkış Yaptı

14.01.2022 20:17 Mehmet Tandoğan

 
 
God of War, 2018 yılında PS4 konsollarına özel olarak çıkış yaptı. Ancak Sony, geldiğimiz noktada stratejisini değiştirerek konsol özel oyunları PC'ye getirmeye başladı. PC'ye gelen bir diğer oyun ise God of War oldu. Bugün itibarıyla PC platformuna çıkış yapan oyun, Steam ve Epic Games Store'da 329,00 TL'den satışta.
 
PC özellikleri
 
- Aslına Sadık Zengin Görseller: PC için daha da geliştirilmiş çarpıcı görseller. 
- NVIDIA DLSS ve Reflex Desteği: Belli başlı Nvidia GPU'larında kare hızlarını artırmak ve güzel, keskin görüntüler elde etmek için NVIDIA Derin Öğrenme Süper Örnekleme (DLSS) teknolojisinin yapay zekâ gücünden yararlanın. 
- Kişiselleştirilebilen Kontroller: DUALSHOCK 4 ve DUALSENSE kablosuz kontrol cihazları başta olmak üzere geniş oyun kumandası ve tuşları tamamen değiştirilebilir fare ve klavye desteği sayesinde her eyleme oynanış tarzına uyacak ince ayar çekme gücü ellerinin arasında.
- Ultra Geniş Ekran Desteği: 21:9 ultra geniş ekran desteği ile God of War™, orijinal kusursuz tiyatral görünümü daha da ileriye taşıyarak sinema kalitesinde bir deneyim sunuyor.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1593500/God_of_War/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Platformlar: PS4 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 38 Dk önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler