God of War PS4 Birinci Yıl Dönümünü Kutluyor

15.04.2019 00:09 Gazali Çetinkaya

 
20 Nisan 2018'de PlayStation 4 için çıkış yapan yeni God of War neredeyse birinci yılını doldurdu ve geliştirici SIE Santa Monica Studio bunun şerefine bir teşekkür videosu paylaştı ve ücretsiz PlayStation 4 dinamik teması yayınladı.

Temayı PlayStation Store üzerinden indirebilirsiniz. İndirdikten sonra kullanmak istediğiniz temayı PlayStation 4 sisteminin Ayarlar menüsündeki Temalar seçeneğinden belirleyebilirsiniz.

Ayrıca Çarşamba günü de ücretsiz God of War avatar seti yayınlanacak.
 
Stüdyo patronu Shannon Studstill: "Oyun endüstrisindeki diğer birçok kişi gibi, Santa Monica Studio'da oyunlar yapıyoruz ve güçlü, duygusal olarak bağlanan hikayeler anlatmaya çabalıyoruz. Bu yıl stüdyomuzun kuruluşunun da 20. yılı. Eğer Santa Monica Studio'nun önümüzdeki 20 yılını tahmin etmek zorunda olsaydım zerre kadar şüphe duymadan; sanatın hayatı yansıttığı, hayatın sanatı yansıttığı yıllarca bahsedilecek hikayeli oyunlar yaratmaya devam edeceğimizi söyleyebilirim."
 
"Yeni God of War'u kucakladığınız ve Santa Monica Studio'nun yeni bir başlangıç yapmasına yardım ettiğiniz için sizlere kalbimizin derinliklerinden teşekkür ederiz. Tüm ekibimizden size kadar, bu bizim için her şey demek. Şimdi, önümüzdeki uzun bir yolculuk var."
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Platformlar: PS4 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler