God of War PS Vita, Android ve iOS'a Gelebilir

Kızgın, aynı zamanda öfkeli karakterimiz Kratos
21.03.2012 17:58 Ersin Çakı

 
     God of War oyunu, Sony'nin en karlı ve en iyi bilinen özel serilerinden biridir. Onu Playstation 3'ün dışında PS Vita'da görme ihtimalimiz yüksek. Ancak daha da ilginci, Sony'e ait olmayan platformlarda da God of War oyunu görmek mümkün olabilir.

     IGN'nin, Sony Santa Monica Stüdyoları Ürün Geliştirme Kıdemli Başkanı Shannon Studstill ile yaptğı röportajında, God of War'ın Playstation Vita ve diğer platformlara getirilmesi için olası yolların araştırıldığı öğrenildi.

     God of WarPSP için geliştiren Ready at Dawn stüdyosu, oyunu PS Vita için de geliştirecek mi sorusu sorulduğunda ise, Studstill "Bunların hepsini masaya yatırdık, notlarımızın arasında var." cevabını verdi.

     Bizi en çok şaşırtan olay ise, God of War'ın Sony dışında diğer platformlara da düşünülüyor olması. Zira iOS platformunun geliştiricilere kazandırdıkları göz önüne alındığında, bu hamlenin yanlış bir hamle olduğu söylenemez. Ayrıca Android işletim sistemine sahip Xperia Play ve Xperia S'in Playstation sertifikalı olduğundan dolayı, bu platformlarda God of War oyunu görmek pek süpriz olmaz.
 


     Hatırlayacak olursanız oyun mobil platformlara ilk kez God of War: Betrayal ismiyle adım atmıştı.

İlgili İçerik Yorumlar 34 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 53 Dk önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 1 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 2 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler