God of War Ragnarök Kaç Saat Sürecek? Detaylar Belli Oldu

04.10.2022 14:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Santa Monica Studio tarafından oyunculara sunulacak olan aksiyon macera oyunu God of War Ragnarök'ın yaklaşık olarak 40 saat süreceği bildiriliyor. 40 saatlik süre içerisinde yan görevler ve oyunun sunduğu tüm içerikler yer alıyor. Insider Gaming'e göre sadece ana hikaye yaklaşık 20 saat sürecek. Bu süre uzunluk açısından 2018'deki God of War oyunu ile aynı.
 
God of War Ragnarök, Leviathan Baltası, Kaosun Kılıçları ve Muhafız Kalkanı ile hem Kratos hem de Atreus için bir dizi yeni kabiliyetle beraber geri dönüyor. Ailesini korumak adına Dokuz Diyar’ı arşınlayacağı bu serüvende Kratos’un Spartalı hünerleri tanrılar ve canavarlar tarafından sınanacak.

God of War Ragnarök, devam oyunu olarak karşımıza çıkacak. Bu sebeple Ragnarök, önceki oyunda olmayan yeni vuruş mekaniklerini, aksiyon sahnelerini, bölgeleri, manzaraları ve daha fazlasını bizlere sunacak.

God of War Ragnarok, 9 Kasım'da PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkış yapacak.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Ragnarök Platformlar: Geliştirici: Sony Santa Monica Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler