God of War: Ragnarok için Valhalla DLC'si Duyuruldu: Tamamen Ücretsiz

08.12.2023 13:57 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony tarafından oyunculara sunulan aksiyon macera oyunu God of War Ragnarök için yeni bir ek paket geliyor. The Game Awards etkinliği kapsamında duyurulan bu ek paket içerisinde hikayenin sonuna geliniyor ve ayrıca bu genişleme paketi tamamen ücretsiz bir şekilde oyunculara sunulmak isteniyor.
 
Valhalla paketi hikayenin sonunu getiriyor 
 
 
 
Ragnarök için yeni duyurulan ek paketin adı Valhalla olarak karşımıza çıkıyor ve 12 Aralık tarihinde biz oyun severlere sunulması hedefleniyor. Ana oyunun hikayesini sona erdireceği ve ana oyunda yaşanan olayların sonrasına aktaran bu yapımda aslında bir nokta koyuluyor diyebiliriz. Bunun dışında genişleme paketi için kısa bir fragman yayınlanmış durumda. Bu fragmanda da pakette yer alacak olan içerikler bizlere kısa bir şekilde aktarılıyor.
 
Genişleme paketi dahilinde tekrardan Kratos ile büyük bir maceraya atılıyor ve aynı zamanda Valhalla kıyılarına doğru bir geçiş yapıyoruz. Mimir ile beraber tekrardan yollara düşebileceğimiz yapım içerisinde zorlu sınavların üstesinden gelmek için elimizden geleni yapmaya koyuluyor ve aynı zamanda yeni zırhlar ve çeşitli zorluk modları bizlere sunuluyor.
 
5 farklı zorluk ayarının yer aldığı paket içerisinde aynı zamanda zırhlar sadece görüntü olarak bulunuyor. Zorluk ayarına dilediğiniz gibi yükseltip azaltabiliyorsunuz. Bu zorluk ayarı ile beraber de elde edeceğiniz ödüller değişkenlik gösterebiliyor.
 
DLC fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Ragnarök Platformlar: Geliştirici: Sony Santa Monica Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 1 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 1 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 2 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 2 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler