"God of War ile İlgili Gösterdiklerimiz Oyunun %1'inden Bile Daha Az"

06.08.2016 13:57 Gazali Çetinkaya

 
   Sony'nin E3 sunumu başında etkileyici bir şekilde duyurduğu God of War oldukça farklı bir yapıyla karşımıza çıkmıştı. Her ne kadar genellikle olumlu yorumlar alsa da bazı kesimlerin yeni Kratos'u ve oyunu beğenmediği ortada.
 
   Bu kişilerden birisi de findlestick adlı Youtuber olsa gerek. Çünkü kendisi yeni oyundan pek memnun olmadığını gösteren bir video hazırladı ve bunu oyunun direktörü Cory Barlog'a yazılı bir şekilde de sundu. Cory Barlog'un bu videoya ve yaptığı yoruma cevabı ise; gösterdiklerimiz oyunun %1'inden bile daha az şeklinde oldu. Barlog ayrıca oyunun farklı olduğunu ancak harika olacağını düşündüğünü söyledi.
 
  Aynı kullanıcının The Last of Us oyunundan etkilendiniz mi sorusuna ise Barlog, "res evil 4, tlou, the road, neverending story, road to perdition, tree of life ve daha birçok şeyden" etkilendiklerini belirtti. Kendisi de daha önce zaten God of War'un daha çok Resident Evil 3'ten Resident Evil 4'e geçişi gibi hissettirdiğini söylemiş ve Last of Us'tan ilham alınan noktalar olduğunu da ima etmişti.
 
   Son olarak başka bir kullanıcın oynanış süresi ile ilgili sorduğu soruya başka bir kullanıcı da "Barlog açıklamıştı 100 saat olacak" şeklinde bir söylemde bulundu. Barlog ise böyle bir açıklaması olmadığını, büyük ve harika bir deneyim yaşatmak istediğini ancak bunun 100 saat olmayacağını belirtti. 
   
   PlayStation 4'e özel olarak geliştirilen God of War'un önümüzdeki yıl çıkış yapmasını bekliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Platformlar: PS4 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 38 Dk önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 1 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 1 Saat önce Still Wakes the Deep Psikolojik Korku Deneyimi Sunacak 2 Saat önce Film Yönetmenliğine Adım Atabileceğiniz Blockbuster Inc. 6 Haziran'da Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler