God of War'da Belki Önceki Oyunlara Ait Sahneleri Oynayabiliriz

10.07.2016 10:59 Gazali Çetinkaya

 
   Sony'nin E3 sunumu başında duyurduğu ve oynanış stili ile seriye farklılık getirecek yeni God of War için röportajlar gelmeye devam ediyor. Bu seferki röportaj ise EPNdotTV'den geldi.
 
   Oyun direktörü Cory Barlog ile gerçekleştirilen bu röportajda sunucunun Last of Us'tan esinlenme oldu mu sorusuna God of War'un daha çok Resident Evil 3'ten Resident Evil 4'e geçişi gibi hissettirdiğini söyleyen Barlog, Last of Us'tan ilham alınan noktalar olduğunu da ima etti.
 
    Sunucunun bir başka "Kratos'un geçmişinden sahneleri yeni oyundaki motor ve kamera açısı ile oynayabilecek miyiz?" sorusuna ise Barlog, "Kulağa ilginç geliyor, belki öyle bir şey olabilir, bilmiyorum." şeklinde bir cevap verdi.
 
   PlayStation 4 için özel olarak geliştirilen God of War'un 2017 yılı içerisinde çıkması bekleniyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Platformlar: PS4 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 44 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 16 Dk önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 52 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler