God of War'da RPG Sistemi Bulunacak, Yükleme Ekranı Olmayacak

15.06.2016 11:48 Gazali Çetinkaya

 
   Sony'nin E3 sunumu esnasında etkileyici bir şekilde duyurulan God of War için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. İlk olarak YoutubeLive üzerinden bilgiler veren oyun direktörü Cory Barlog bu kez birkaç ufak detay daha verdi. 
 
   İlk olarak tüm oyunu Kratos olarak oynayacağımızı yineleyen Cory Barlog, oyun içinde pasif olarak oğlumuzu da yöneteceğimizi söyledi. Keşif ve bulmaca çözme gibi durumlarda kontrol tek tuşla oğlumuza geçebilecek. E3 videosunda ok kullanma sahnesi de buna örnek gösterilebilir.
 
   Bunun dışında Cory Barlog gizli mekanlar, keşfedilebilecek yerler ve toplanabilir şeylerin olacağını söyledi. Kratos, craft için kaynak ve zırhları bu gizli mekanlarda bulabilecek. Oyun içerisinde derinlemesine bir RPG sistemi bulunacağını da söyleyen oyun direktörü God of War'da herhangi bir yükleme ekranı olmayacağını, kara bir ekranda oyuncuların beklemeyeceğini de ekledi.
 
   Son olarak ise Cory Barlog şu sözleri sarf etti. "Oyunda Kratos oğluna nasıl Tanrı olmasını öğretecekse, oğlu da Kratos'a nasıl tekrar insan olunur onu öğretecek." 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Platformlar: PS4 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 49 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 4 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 5 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 5 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler