God of War'u Oynarken 100 Düşmanı Ekranda Görebileceğiz

26.06.2016 00:13 Gazali Çetinkaya

 
   E3'ün kazananı olarak gösterilen oyun God of War hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.
 
   Bildiğiniz üzere yeni God of War'da kamera açısının değişmesi oyunu büyük ölçüde değiştirmişe benziyor. Bu değişim haliyle bizlere eski oyunlarda olduğu gibi aynı anda bir sürü düşmanı kesemeyeceğiz düşüncesini de getiriyor. Yayınlanan demoda bile aynı anda birkaç düşman ile mücadele ediyorduk. Neyse ki bu tezimiz oyun direktörü tarafından büyük ölçüde çürütülmüş durumda. Çünkü Barlog aynı anda ekranda 100 tane düşmanı göreceğimizi doğruladı.
 
   Cory Barlog ayrıca bir önemli detay olan ve bence oyunların olmazsa olması boss dövüşlerine değindi. Barlog, oyunda dev düşmanların ve bossların bulunacağını, bunların ise önceki oyunlardakine göre çok daha büyük olacağını belirtti. Açıkçası benim aklıma ilk gelen boss ise geçtiğimiz günlerde haberini de yaptığımız Midgard Serpent(Jormungandr) oluyor. 
 
   Son olarak ise Barlog, PlayStation 2'deki orjinal God of War ekibinin bu yeni oyunda çalıştıklarını da belirtti. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Platformlar: PS4 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 59 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 4 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 4 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 5 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 6 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler