God of War'u PC'ye Port Eden Ekip Yeni Bir Canlı Servis Oyunu Geliştiriyor

02.10.2022 23:22 Mehmet Tandoğan

 
 
God of War'u (2018) PC'ye port etmek (PC sürümünü geliştiren ekip) için Sony Interactive Entertainment ile birlikte çalışan Jetpack Interactive ekibi, bir kez daha PlayStation ile çalıştığını duyurdu. Stüdyo şu anda yeni ve büyük çaplı (AAA) bir canlı servis oyunu üzerinde çalışıyor. Canlı servis oyunları sürekli güncellenen ve yeni içeriklerin eklendiği (çevrimiçi) oyunlar olarak karşımıza çıkıyor.
 
Geliştiricinin LinkedIn gönderisinde konuyla alakalı şu cümleler yer alıyor: "Jetpack'teki küçük ve çevik ekibimize katılmak için yeni programcıları işe alıyoruz. Sony ile yeni bir canlı servis oyununu geliştirmekten heyecan duyuyoruz. Deneyimli bir oyun geliştiricisiyseniz ve bir AAA oyunu üzerimde çalışmak istiyorsanız bunun için ekibimize katılabilirsiniz. Bize ulaşmanız yeterli." 
 
Jetpack Interactive 2011 yılında kuruldu. Stüdyonun merkezi Vancouver, Kanada'da yer alıyor. Stüdyo şu anda yedi iş ilanı yayınlamış durumda. God of War (2018) PC sürümü ise 14 Ocak 2022'de yayınlandı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 2 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 3 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 4 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler