God of War'un PS4 Oynanış Videosu Sony'nin En Çok İzlenen Fragmanı Oldu

22.12.2016 12:36 Gazali Çetinkaya

 
   Sony'nin E3 2016 sunumu esnasında 10 dakika civarında bir oynanış videosu eşliğinde tanıtılan yeni God of War oyununun videosu Sony'nin en çok izlenen oyun tanıtım videosu olmayı başardı.
 
   13 Haziran 2016 tarihinde God of War - E3 2016 Gameplay Trailer | PS4 başlığı altından yayınlanan video şu anda 14.4 milyon civarında bir izlenme almış durumda. God of War'dan önce birincilik unvanı E3 2015'te yayınlanan Final Fantasy VII Remake tanıtım videosuna aitti. Final Fantasy VII Remake videosunun izlenme sayısı ise şu anda 13.9 milyon civarında. Üçüncü sırada ise yine E3 2016 esnasında paylaşılan Spider-Man videosu bulunuyor.
 
   God of War için yeni bir video ise ne zaman gelir bilinmez. Oyun direktörü Cory Barlog, PlayStation Experience öncesi "Hazır olduğumuz zaman karşınıza harika bir şeyle çıkacağız." açıklamasını yapmıştı.
 
   2013 yılının ortasında PlayStation 4'e özel olarak geliştirilmeye başlanan God of War'un henüz net bir çıkış tarihi de bulunmuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Platformlar: PS4 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler