God of War'un Yapımı Tamamlandı

22.03.2018 18:24 Gazali Çetinkaya

   SCE Santa Monica Studio kreatif direktörü Cory Barlog, twitter hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraf ve açıklama ile birlikte God of War'un gold statüsüne ulaştığını duyurdu.

   Gold statüsüne ulaşmış olması oyunun yapımının resmen tamamlandığı ve herhangi bir erteleme almadan 20 Nisan tarihinde çıkış yapacağı anlamına geliyor.
 
   Cory Barlog:

   "God of War gold statüsüne ulaştı, bebeğim.! Bunun gerçekleşmesi için sıkı bir şekilde çalışan her harika insana çok teşekkür ederim. Ne bir kelime ne de bir emoji hepinize karşı duyduğum sevgiyi ifade edemez. Bir sonraki durak, 20 Nisan!!!"
 
   God of War 20 Nisan'da PlayStation 4'e özel olarak çıkacak. Dijital sürüm fiyatı 209,00 TL. Diğer sürümlerin fiyatlarına buradaki haberden ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Platformlar: PS4 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler