God of War'un Zorluk Seçenekleri Açıklandı

20.03.2018 20:41 Gazali Çetinkaya

 
   SCE Santa Monica Studio, bir basın etkinliği esnasında God of War'un zorluk seçeneklerini açıkladı. Oyunda dört farklı zorluk seçeneği bulunacak:

• Give Me A Story
• Give Me A Balanced Experience
• Give Me A Challenge
• Give Me God of War
 
   Press Start'ın haberine göre, Give Me God Of War oyunu mümkün olduğunca zor isteyenler için tasarlandı ve oynamak için tanrısal refleksler ve strateji gerektirecek. Ayrıca Give Me God Of War zorluk seçeneği farklı bir kayıt dosyası oluşturacak ve bu zorlukta oyuna başladığınızda değiştirmek mümkün olmayacak. Bu, diğer zorluk seviyelerinde geçerli değil.
 
   Oyunun yönetmeni Cory Barlog Give Me God Of War zorluk seçeneğinin tamamen farklı bir deneyim sunacağını söyledi. "Gerçek bir meydan okuma sunabilmek için bir sürü şey yaptık. Düşmanların hepsi değişti. Düşmanların saldırı düzenini değiştirdik; gerçekten çok farklı."
 
   God of War 20 Nisan'da PlayStation 4 için çıkacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Platformlar: PS4 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler