Gog.com Bugün Yeniden Açılıyor

23.09.2010 13:07 Alkan Adakaner


 
     The Witcher'ın geliştiricisi CD Projekt'e ait olan www.gog.com bir süre önce kepenkleri kapatmış ve projenin arkasındaki fikrin ölmediği, fakat şimdilik sitenin kapanmak zorunda olduğu açıklanmıştı.
 
    Pek de uzun bir zaman geçmeden yeniden açılacak olan sitede BioWare’in ünlü oyunu Baldur’s Gate ve ek paketi Tales of the Sword Coast 9.99 dolardan satışta olacak.
 
     Ayrıca Atari ve Hasbro gibi firmaların yanında gelecek haftalarda bir çok yayıncının oyununu da GOG'da görme şansını yakalayacağız. Sitenin oyuncularla daha fazla içiçe olmak için facebook ile de bağlantılı hale getirildiğini de belirtelim.
 
      Bir çok klasik oyunu görme şansını yakalayacağımız GOG.com, kaçırdığınız, oynamak isteyip de oynayamadığınız oyunlar için birebir.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler