Goichi Suda, Burnout Oyunu Yapsaydı?

Suda 51'in şiddet konusunda herhangi bir çekincesi yok
24.04.2011 11:32 Alkan Adakaner


      Killer 7, Fatal Frame 4, No More Heroes gibi oyunlar adını duyuran Grasshopper Manufacture'ın Ceo'su Goichi Suda, şu günlerde Electronic Arts'ın yayıncısı olacağı Shadows of the Damned üzerinde çalışmalarını devam ettiriyor. 
 
      Electronic Arts ile projesini yürüten Goichi Suda'ya (Suda 51) en çok hangi oyunu geliştirmek istediği sorulmuş. Goichi Suda da Burnout'u çok sevdiğini ve bu serinin bir oyununu yapması halinde muhtemelen oyuna daha fazla şiddet ekleyeceğini söylemiş.
 
      Daha da ileriye giderek belki de oyunda ateş bile edebileceğimizi (tabanca ve makineli tüfeklerle!) söyleyen yapımcı, bu sözleri nedeniyle Criterion'ın kendisine kızabileceğini alaycı bir şekilde vurguladı.
 
     Sanırım Goichi Suda, aksiyon ve macera oyunları geliştirmeye devam etmeli. Bazı serilere değişiklik hiç yaramıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Burnout Paradise Ultimate Box Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Digital Extremes Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 6 Şubat 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu 1 Saat önce MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 13 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler