Goichi Suda'nın Yeni Oyunu "Lollipop Chainsaw" Mı?

Lolipop deyince Grand Theft Auto 4'ü hatırlayanlar el kaldırsın
13.02.2011 11:29 Alkan Adakaner


      Goichi Suda'nın başında bulunduğu Grasshopper Manufacture'ın yeni bir oyunu yolda gibi görünüyor. Şu sıralar Xbox Live ve PSN için Sine Mora adlı oyunu, yine Devil May Cry'ın yaratıcılarından Shinji Mikami ile Shadow of the Damned'ı geliştiren bu stüdyonun yeni oyunu "Lollipop Chainsaw" olabilir.
 
       Geçen yıl Kadokawa Games'in Japonya'da Lollipop Chainsaw'ın isim haklarını aldığı ortaya çıkmıştı. Grasshopper Manufacture da yayıncı Kadokawa Games için henüz adı açıklanmayan bir oyun geliştirdiğini açıklamıştı. Bu nedenle Lollipop Chainsaw'ın Grasshopper Manufacture tarafından geliştirildiği fikri akla geliyor.
 
       Goichi Suda'nın da ilginç bir kişiliği ve çılgın fikirleri olduğunu göz önüne alırsak Lollipop Chainsaw adının da ona uygun olduğunu söyleyebiliriz. Peki bu adı taşıyan bir oyun nasıl olabilir? Açıkçası hayal etmesi bile zor.


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shadows of the Damned Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Grasshopper Manufacture Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler