GoldenEye 007: Reloaded'ın Çıkış Videosu

Yine aksiyon dozu yüksek bir oyun bizi bekliyor
29.10.2011 10:55 Alkan Adakaner

 
     Nintendo 64 için piyasaya çıktığında bomba etkisi yaratan ve FPS dünyasının efsaneleri arasına giren GoldenEye 007 bildiğiniz gibi geçen yıl Wii ve DS ekranlarına gelişmiş bir sürümle geri dönmüştü. Şimdi ise sıra HD konsollarda.
 
     Gelişmiş grafiklerin yanı sıra 14 multiplayer haritası ve 9 farklı oyun modu bulunduracak olan GoldenEye 007: Reloaded'ta 4 kişilik bölünmüş ekran desteğinin yanı sıra 16 kişilik online karşılaşmalar da yapmamız mümkün kılınmış.
 
      Achievement ve Trophy desteğinin yanı sıra Playstation 3'te Move desteği de sunacak olan oyunun çıkış tarihi ise 1 Kasım. Aşağıda GoldenEye 007: Reloaded'ın çıkış videosunu izleyebilirsiniz. Aksiyon dozu oldukça yüksek görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GoldenEye 007: Reloaded Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Eurocom Entertainment Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler