GoldenEye 007'nin İlk 2 İncelemesi Çok Çelişkili

02.11.2010 20:12 Levent Polater

 
 
 
    IGN'den ilk GoldenEye 007 incelemesi geldi. Orjinali Nintendo 64'e çıkan oyun bakalım Wii'de nasıl bir başarı yakalayacak?
 
     IGN'nin ilk incelemesine göre oyun orjinalini aratmıyor. Oyuna 10 üzerinden 9 puan veren IGN, Activision'ın oyun sayesinde sağlam satışlar yakayacağını belirtirken, GoldenEye 007'ye senenin en iyi Wii oyunlarından biri yakıştırması yapmış.
 
     Oyunun multiplayer modlarını harika bulan popüler oyun sitesi, Wii için harika haritaların tercih edildiğini ve oyuncuları, 4 kişilik, split-screen deathmatch veya team deathmatchların beklediğini yazmış.

    IGN'den sonra GameInformer'dan gelen ikinci inceleme ise çok çelişkili olmuş. GameInformer ise oyunu beğenmezken 10 üzerinden 6.5 puan vermeyi tercih etmiş.
 
    İlk 2 incelemenin bu kadar alakasız olması oyunseverlerin kafasını karıştırmış olmalı. İyisi mi sıradaki incelemeleri bekleyelim.
 
 
 CVG

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GoldenEye 007 Platformlar: Wii DS Geliştirici: Eurocom Entertainment Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 2 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler