Golden Joystick Ödülleri İçin Oylamalar Başladı

İşte "Golden Joystick".
06.08.2011 00:31 Samet Konuksal


     Sevdiğiniz oyunu oynamanın değil, oylamanın vakti geldi, çattı! Her yıl düzenlenen Golden Joystick ödüllerinin oylama süreci, bu yıl da başlangıcını yaptı.
 
     29. kez düzenlenen Golden Joystick ödüllerinde bu yıl yapımcıların yanı sıra oylayanlar da kazanacak. Yapılan açıklamaya göre oylama yapanların arasından rastgele seçilecek şanslı kişilere oyun konsolları(Henüz çıkmamış PS Vita dahil), kulaklık gibi çevre aletleri ve oylama listesindeki oyunlar hediye edilecek. Golden Joystick ödülleri ve oylayanlara verilecek ödüller, 21 Ekim'de belli olacak.
 
     Oylama için siteye buradan ulaşabilirsiniz. Malesef sitede şuan bazı yavaşlıklar söz konusu. Geçen sene bu oylamaya 1.5 milyondan fazla kişinin katıldığını hatırlatalım. Eee bir de işin içine ödüller girince...
 
     Bu arada ekleyelim, bu tarihten sonra çıkacak olan oyunlar seneye yapılacak olan listede yer alacak. Örneğin Starcraft 2, geçtiğimiz senenin listesinde bulunmuyordu. Uzun lafın kısası, Skyrim için endişelenmeyin... :)
 

İlgili İçerik Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 2. Hafta Başlıyor! 25 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 5. Hafta Tamamlandı! 25 Haziran Amazon Prime Gaming Temmuz Ayında 15 Ücretsiz Oyun Dağıtıyor 25 Haziran Steam 2024 Yaz İndirimleri Başlıyor: Yüzlerce Oyun İndirime Giriyor 25 Haziran Avowed'ın Oyun Süresi The Outer Worlds'e Yakın Olacak 25 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler