Gone Home Yapımcılarının Yeni Oyunu da Keşfetme Odaklı Olacak

05.08.2014 08:52 Tunahan Başol


      BioShock yapımında görev yapımcıların kurduğu Fullbright Company, ilk oyunu olan Gone Home ile oyuncular tarafından büyük ilgi görmüştü. Geliştiriciler keşfetme öğelerinin ve gizemi güzel bir şekilde sunmayı başarmışlardı. Bu konuda başarılı olan firma, yeni oyununda da bu öğeleri kullanacak gibi görünüyor.
 
      Bir programcı ve animatör arayan firma, verdiği iş ilanında gelecek oyunlarını 'sürükleyici, birinci kişi bakış açısına sahip hikaye keşfetme oyunu' olarak tanımladı.
 
     Animatör arayışından da tahmin edileceği üzere, Gone Home'da olduğu gibi karakterleri sadece fotoğraflarda görüp, ses kayıtlarını dinlemekten fazlası, bu yeni oyunda bulunacak gibi görünüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gone Home Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: The Fullbright Company Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 15 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 2 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 3 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 9 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler