Google Gerçekten de Twitch'i Satın Almış Görünüyor

07.08.2014 02:32 Samet Konuksal


    Bildiğiniz gibi uzun süreden beri Google'ın Twitch'i satın alacağı yönünde yoğun söylentiler duyuyoruz. Bu durum henüz resmiyet kazanmadı. Ancak bugün Twitch ekibi sitenin resmi blogu üzerinden bir duyuru yaptı ki, öğrenenlerin tepkisi "Google gerçekten de Twitch'i satın almış." oldu. 
 
    Content ID sisteminde kullanma hakkınızın bulunmadığı üçüncü parti şarkılar veya normal ses dosyaları tespit ediliyor. Tespit edildikten sonra bu ses dosyalarının kullanıldığı anlarda videolarınızdaki ses kesiliyor. İşte son aylarda YouTube kullanıcılarının büyük tepkisini çeken bu sistem, bugün itibariyle Twitch için de duyuruldu.
 
    Neyse ki şu an için yapılan duyuruya göre bu sistem sadece daha önceden kayıt edilmiş yayınlar için kullanılacak. Yani Twitch'teki canlı yayınlarda bu sistemi görmeyeceğiz. Ancak ileride neleri göreceğimiz pek belli olmaz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 25 Dk önce BLAST Premier: Fall Final 2024'te Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 33 Dk önce League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Açılış Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Like a Dragon: Yakuza Pirate in Hawaii'den 5 Dakikalık Oynanış Videosu 1 Saat önce ArcheAge Chronicles'tan Dikkat Çekici Oynanış Videosu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler