Google Oyun İşine Giriyor

Games at Google, Android tabanlı mobil cihazları mı hedef alacak yoksa web'i mi?
24.06.2011 16:54 Gökhan Yılmaz

 
     Google'ın iş ilanlarında firmanın oyun alanında planladığı yeni stratejiler için yönetici aradığı ortaya çıktı. Games at Google isminde yeni bir Google bölümü açılmış olabilir.
 
     İlanda Google'ın oyun bölümünü yönetecek, oyun oynamayı seven, oyun mekaniklerinden anlayan ve çalışacağı takımı movite edebilecek kişiler arandığı yazıyor. Hatta diğer firmalar ile ilişki kurulacağından bahsedilmiş. Yani ortada yönetilecek bir oyun bölümü var ve ilerisi için planlar yapılmış. Google'dan nasıl işler çıkacağını ileriki zamanlarda göreceğiz. Hatırlarsanız Google bir ara ana sayfasına Pac-Man'i entegre ederek milyonlarca kişinin oynamasını sağlamıştı.
 

İlgili İçerik Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 42 Dk önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 1 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 2 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 2 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler