Google, Ubisoft Oyunlarını Stadia'ya Getirmek için 20 Milyon Dolar Ödemiş

02.03.2021 10:40 Gazali Çetinkaya

 
Google, video oyun streaming servisi Stadia'ya bazı büyük üçüncü parti oyunlar getirebilmek adına ciddi miktarlarda yatırımda bulunmuş.

Bloomberg'ten Jason Schreier'in haberine göre Google; Ubisoft ve Take-Two gibi büyük yayıncılarla anlaşmak için on milyonlarca dolar harcamış.

Ubisoft'a The Division ile Assassin's Creed oyunlarını Stadia'ya port etmesi için 20 milyon dolar ödendiği ve Take-Two'nun da Red Dead Redemption 2 ile NBA 2K oyunlarının Stadia versiyonlarından çok para kazandığı belirtildi.

Google, Stadia'ya birinci parti oyunlar geliştirmek için kurduğu Stadia Games & Entertainment stüdyolarını kapattığı için artık bunlar gibi sadece üçüncü parti ortaklıklara odaklanacak.
 
Video Games Chronicle, Stadia'ya özel olarak geliştirilen ve iptal edilen bazı oyunları geçtiğimiz günlerde ortaya çıkarmıştı. Kojima Productions'ın korku oyunu, Assassin's Creed yaratıcısından yeni bir multiplayer aksiyon oyunu, Shenmue yaratıcısından yeni bir proje ve Journey to the Savage Planet'ın devam oyunu. Google, Video Games Chronicle'ın bu haberinin doğru olmadığını ifade etti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Stadia Platformlar: PC Geliştirici: Google Dağıtıcısı: Google Tür: Platform Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler