Google'dan Apple Arcade Tarzı Bir Sistem Bu Hafta Geliyor: "Play Pass"

23.09.2019 23:45 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz günler Apple için özel olan aylık oyun abonelik sistemine Android ve Google tarafından yanıt gecikmedi. Ağustos ayının başlarında ilk haberini aldığımız Google'ın aylık abone olduğunuz oyun ve uygulama sistemi Birleşik Devletler için bu hafta geliyor.
 
Temel olarak Apple Arcade sisteminin aynısı ancak Google'ın Play Pass sisteminde sadece oyunlar olmayacak, ayrıca uygulamalar da sisteme dahil olacak. Play Pass'in başlangıç oyunlarından bir kısmı ise: Stardew Valley, Terraria, Monument Valley, Limbo, Reigns: Game of Thrones, 80 Days, Sorcery, Pocket City, Mini Metro ve Battle of Polytopia. 
 
Fiyatı Amerika için aylık 4.99 dolar. İlk 10 gün ücretsiz kullanılabiliyor ve 10 Ekim'e kadar abone olunursa 1 yıl boyunca aylık 1.99 dolar gibi % 60'lık bir uygulanarak fiyatlandırma yapılıyor. Çıkış fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Google Play Pass Platformlar: Mobil Geliştirici: Google Dağıtıcısı: Google Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler