Google'dan Stadia Açıklaması: Yapımcılar Desteği Kesse Bile Oyunları Oynayabileceksiniz

09.07.2019 14:23 Nursema Emre

 
Her ne kadar ülkemizdeki malum internet hızları nedeniyle büyük bir heyecan yaratmasa da 'bulut oyunculuk' kavramı günden güne değer kazanıyor. Google cephesi, geçtiğimiz aylarda yaptığı resmi duyurudan sonra platformun geleceği ile ilgili bilgi vermeye devam ediyor.
 
İşte Google'dan gelen yeni açıklama:
 
"Oyunu bir kere satın aldığınızda, tüm haklarına sahip olacaksınız. Elbette gelecekte bazı oyunların satın alınmaya kapatılması söz konusu olabilir. Ancak oyunu daha önce satın alan oyuncular, bu oyunları oynamaya devam edebilecekler."
 
Elbette burada oyuncuların kendi bilgisayarlarında bulunmayan bir oyuna 'sahip olma' hissiyatını ne kadar yaşayacakları ayrı bir muamma.
 
Özellikle PS5 ve Xbox Scarlett gibi iki fiziksel konsolun da eli kulağındayken Google Stadia'nın bir süre daha arka planda kalması fazlasıyla olası.

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler