Görsel Tarzıyla Dikkat Çeken Bağımsız Yapım Necropolis için Çıkış Tarihi Verildi

22.01.2016 15:44 Ömür Gencer


      Shadowrun Returns'ün geliştirici ekibi Harebrained Schemes, Necropolis adında yeni bir bağımsız oyun duyurmuştu. Özellikle görsel tarzıyla dikkat çeken bu yapım için çıkış tarihi paylaşıldı.
 
       Necropolis, 17 Mart'ta çıkışını yapacak. Oyunun ön siparişi ise 2 Şubat'ta açılacak. Yapımcı çıkış tarihinin yanında oyunda co-op desteğinin bulunacağını da paylaştı. Yapımcı "Oyunun tek kişilik modunu oynayan herkes oyunun çok eğlenceli olduğunu düşündü. Necropolis'e arkadaşlarınızla birlikte saldırmanın ne kadar eğlenceli olduğunu gördüğümüzde aklımız başımızdan uçtu. Eğer arkadaşlarınızla canavar kesmenin zevkli olduğunu düşünüyorsanız bu oyun tam da size göre!" mesajını paylaştı. Co-op modunun 4 oyuncuyu kadar desteklendiğini belirtelim. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Necropolis Platformlar: PC Geliştirici: Harebrained Schemes Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Mart 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler