Görünüşe Göre Her Yıl Assassin's Creed Gelmeyecek

19.02.2016 12:28 Talha Aynacı

 
      Daha önce sizlere aktardığımız bir haberde 2016 yılı içerisinde yeni bir Assassin's Creed oyunu gelmeyeceğini bildirmiştik. Ubisoft seride temel değişiklikler yapmadan oyunu çıkarmayacağını belirtirken, dün Ubisoft'un patronu Yves Guillemot yatırımcılarına özel sunumunda hem Assassin's Creed serisi hem de Ubisoft'un multiplayer odaklı yeni stratejisinden bahsetti:
 
"Assassin's Creed'de hedefimiz otomatik olarak senelik çıkan bir oyun değil, temel çıkış düzeniyle dönüş yapmaktır."

     2017 yılında Mısır'da geçecek ve oynanış dinamiklerinde önemli değişikliklere gidilmiş yeni Assassin's Creed  oyunuyla dönecek olan Ubisoft ayrıca multiplayer odaklı oyunlarla da sektörde ses getirmeyi hedefliyor. Nitekim Guillemot'a göre "oyunu çıkar ve unut" konsepti yerine oyuncular için dönemlik güncellemelerin yapıldığı oyunlar da güvenilir bir kazanç kaynağı.
 
Ubisoft'un bu finansal dönemi  The Division, Rainbow Six: Siege, ismi açıklanmayan bir diğer AAA yapım ve For Honor'la birlikte multiplayer odaklı tamamlayacağı da yapılan açıklamalar arasında.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Syndicate Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 5 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 5 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 6 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 7 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler