Gotham City Impostors'a Yeni Harita ve Yeni Mod!

21.04.2012 13:33 Tunahan Başol


     Gotham City Impostors'ın geliştiricisi Monolith Productions, oyuna gelecek olan ücretsiz güncellemeyi bir video yayınlayarak detaylandırdı.
 
     Aşağıda izleyebileceğiniz videoda, güncelleme ile oyuna gelecek olan yeniliklerden bahsedilmiş. Gotham City Impostors'a bu güncelleme ile oyuna yeni bir oyun modu, yeni bir harita ve karakter özelleştirme seçenekleri dahil olacak. Gelecek olan "The East End" haritasını geliştirici firma, "Gotham'ın en kirli ve harap olmuş bölümü" olarak tanımlıyor.
 
     Oyuna eklenecek olan oyun modu ise "Bounty Hunter". Bu oyun modu aslında daha önce görülmemiş bir mod değil. FPS oyunlarının çoğunda bulunan bu oyun modunda, öldürdüğümüz oyunculardan düşen madeni para şeklindeki eşyaları toplayıp ve farklı özellikler kazanacağız. Ayrıca karakterimize seslendirme dili olarak İspanyolca'da bu güncelleme ile bizlere sunulacak. 

[DHVIDEO=4563]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gotham City Impostors Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Monolith Productions Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 3 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 3 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 4 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 5 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler