Gotham Knights Sadece PC'de 60 FPS Oynanabilecek

16.10.2022 11:43 Mehmet Tandoğan

 
 
Warner Bros, resmi Discord kanalı aracılığıyla süper kahraman temalı aksiyon macera oyunu Gotham Knights'ın PS5 ve Xbox Series S|X'te 30 FPS'te kilitleneceğini yani oynanacağını onayladı. Buradan da anlaşılacağı gibi oyunu 60 FPS'te (ve belki de üzeri) oynatabilecek tek platform PC olarak karşımıza çıkıyor. Bu durum birçok oyuncu tarafından PC'nin daha cazip bir platform olarak görülmesini sağlıyor. 
 
 
 
Geliştirici ekip, oyunun sahip olduğu özellik ve özellikler nedeniyle kare hızını konsollarda kilitlediklerini belirtiyor. Bunun gerekçe gösterilerek yeni nesil konsollarda 30 FPS kilidi vurulması birçok kişi tarafından tuhaf karşılanıyor. 
 
Gotham Knights, şu ana kadarki en dinamik ve etkileşimli Gotham City'de geçen açık dünyalı bir aksiyon rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkacak. Tek kişilik veya eşli oyunda Gotham'ın beş eşsiz ilçesinde devriye atacak ve nerede suç eylemi bulursanız hemen müdahale edeceksiniz. 
 
Gotham Knights, 21 Ekim'de Steam ve Epic Games Store üzerinden PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkış yapacak.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gotham Knights Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Warner Bros. Games Montreal Dağıtıcısı: Warner Bros. Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 53 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler