Gran Turismo 5 Bütün Bölgelerde Ertelendi!

13.10.2010 18:09 Alkan Adakaner


 
     Gran Turismo 5 yıllardır geliştiriliyor ve oyunun hayranları sabır taşı oldular diyebiliriz. Sonunda Gran Turismo çıkıyor derken ise Amerika'dan bir erteleme haberi geldi.
 
     SCEA'dan yapımcı Taku Imasaki'nin açıklamasına göre Gran Turismo 5, Amerika'da 2 Kasım'da piyasaya çıkmayacak. Imasaki, oyunun bu tatil sezonunda raflardaki yerini alacağını söylemesine rağmen kesin bir tarih vermedi.

     Erteleme dolayısıyla Gran Turismo hayranlarından özür dileyen yetkililer, oyunun yaratıcısı Kazunori Yamauchi ve ekibinin kusursuz bir oyun sunmak için çabaladıklarını belirttiler. Daha fazla ayrıntı ise yakında açıklanacakmış.

     Türkçe olarak piyasaya çıkacak olmasından dolayı ülkemizde de çok beklenmesinin yanı sıra özel bir oyun olan Gran Turismo 5 umarız Avrupa'da herhangi bir sorunla karşılaşmadan piyasaya çıkar.
 
Güncelleme: Sony tarafından yapılan açıklamaya göre oyun Avrupa ve Japonya'da da ertelendi.

kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 5 Platformlar: PS3 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 1 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 1 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 3 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 3 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler